dimarts, 10 de maig del 2011

Un desenvolupament al servei de les persones.

La manca d’una oferta laboral suficientment diversificada per a atraure la gent jove del municipi un cop acabats els estudis és una de les principals mancances de la majoria de municipis rurals.

Una de les prioritats ha de ser la diversificació econòmica, per aquest motiu creiem que cal desencallar els tràmits per a l’aprovació definitiva del Polígon Industrial del Camí de Palouet.

L’obtenció o la pèrdua de serveis públics supramunicipals a la nostra Vila repercuteix en el comerç municipal. Cal defensar-los.

S’hauria de potenciar el mercat municipal.

Cal insistir en la reivindicació constant de la millora de serveis com la xarxa viària, les telecomunicacions o el subministrament elèctric i estudiar la viabilitat
d’una xarxa de distribució de gas.

Defensàvem la creació d’un Consell Municipal de Turisme, que prioritzés la promoció turística de Torà i de la Vall del Llobregós, tenint més en compte la situació geogràfica i les vies de comunicació que la divisió administrativa. No s’ha creat aquest consell però sí una Associació de Municipis de la Vall del Llobregós amb la mateixa finalitat, que valorem molt positivament. Ara cal que,  un cop constituïda, es posi en marxa actuacions concretes de promoció turística.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada