dimarts, 10 de maig del 2011

Per un jovent participatiu.

Creiem que una de les tasques de l’Ajuntament, i en especial de la regidoria de joventut, ha de ser el foment de l’associacionisme i l’autoorganització juvenil, tot respectant la pluralitat del jovent de la nostra societat.

Mitjançant l’educació i la conscienciació (organització de cursos, xerrades i activitats diverses) cal lluitar contra l’extensió, especialment entre els sectors més joves, d’ideologies i actituds intolerants i totalitàries com el racisme, el feixisme, la xenofòbia, el sexisme, l’homofòbia...

Igualment cal promoure cursos i xerrades adreçades fomentar la seva formació del jovent en tots els àmbits possibles.

Continuem apostant per la implicació de la gent jove en els temes que afecten a la totalitat de la població, i molt especialment en la política municipal.

Voler marginar el jovent d’aquells temes que no són estrictament juvenils és fomentar allò que tan sovint (i tan gratuïtament) s’afirma: que “els joves passen de tot”. Per tal de fomentar aquesta participació el ROM que proposa la CUP estableix els 16 anys com a edat per a poder participar en els diferents Consells Municipals i en les consultes populars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada