dijous, 5 de maig del 2011

Per unes noves tecnologies accessibles.

S’ha de fomentar l’ús de les noves tecnologies i continuar organitzant cursos entre tots els sectors de població (especialment entre la població amb més dificultats per accedir-hi, com les persones de més edat) i garantir que arribin a tots els punts del municipi.

La CUP aposta per difondre informació sobre l’assemblea i l’ajuntament a traves de les xarxes socials.

Cal estudiar la possibilitat (tècnica, econòmica i legal) de facilitar l’aprofitament públic i gratuït de connexió wi-fi des de les dependències municipals i abastiment a totes les zones del municipi.

Una altra de les línies d’actuació és la difusió del programari lliure entre els usuaris i usuàries d’internet.

Cal vetllar per a que Torà tingui cobertura de TDT. La construcció d’un centre de telecomunicacions a la serra de Claret, aprovada per unanimitat, té com a objectiu fer arribar la TDT, (i altres serveis com internet o la telefonia mòbil) a totes les zones del municipi.

La posada en marxa de la TDT ha suposat un augment de l’oferta televisiva amb una gran quantitat de canals, molts d’ells de qualitat ínfima i aliens al nostre país i, en canvi, es dóna la paradoxa que no es podem veure alguns canals comarcals (del Bages o de l’Anoia) que fan arribar el senyal fins a municipis veïns. L’Ajuntament hauria de fer possible la recepció d’aquests canals i, en general, de tots els de parla catalana que encara no arriben al municipi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada