dimarts, 10 de maig del 2011

Per la millora dels serveis públics.

Amb la posada en funcionament de la nova Llar d’Infants i la remodelació del Col·legi Públic, Torà disposa d’unes bones instal·lacions escolars i cal centrar els esforços en disposar dels recursos humans suficients per a ambdós centres. En el cas de la Llar d’infants cal vetllar per una correcta selecció del personal.

 Davant la possibilitat d’haver d’escollir adscripció d’IES, entre els instituts de Calaf i Guissona, cal fer-ho mitjançant consulta als pares i mares dels alumnes.
Consultori, CAP i transport sanitari: cal mantenir una reivindicació continua de serveis, així com la denúncia dels casos de mal funcionament, independentment de quin sigui el color polític de l’administració responsable dels serveis.
Residència: caldria fer una petita ampliació per tal de fer-la econòmicament rendible i poder mantenir aquest servei a la nostra Vila. 
Casal d’Avis: s’ha de buscar finançament extern per a mantenir- lo a Cal Socarrats fins que sigui possible traslladar-lo a un espai de titularitat pública.
 Considerem necessària la construcció d’un tanatori
Últimament s’ha aprovat la reforma i ampliació del Cementiri de Torà. Ho trobem encertat i esperem que aquest projecte es dugui a terme el més aviat possible.

Cal mantenir i, si és possible, augmentar horaris dels serveis d’atenció social.
 Volem impulsar la creació d’un punt d’assessorament i d’inserció laboral en dependències municipals, amb l'objectiu de suplir les mancances informatives tant de les treballadores i els treballadors, com de les persones en situació d’atur. Proposem la creació d’una borsa de treball, que sigui operativa des del web municipal.
Cal reivindicar la Vall del Llobregós com a àmbit de serveis supramunicipals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada