dimarts, 10 de maig del 2011

Per una gestió transparent.

Cal evitar caure en una despesa descontrolada, en totes les partides pressupostàries, i més tenint en compte que amb l’aprovació (amb el vot en contra de la CUP) de dues operacions de crèdit, de 350.000 € (aprovada el desembre de 2009) i  de 200.000 € (aprovada el desembre de 2010), , la disminució d’ingressos (principalment els relacionats amb la construcció) i la segura disminució de les subvencions.
Continuarem defensant la màxima progressivitat possible en els impostos i les taxes municipals.
És necessària una major transparència en la contractació de personal per part de l’Ajuntament. En el cas dels llocs de treball fixes cal donar la màxima difusió a la convocatòria de places i no variar-ne substancialment les condicions laborals o salarials amb posterioritat a l’adjudicació de la plaça. Per a les substitucions temporals seria necessària la creació d’una borsa de treball, on puguin inscriure’s les persones interessades, per evitar que, amb l’excusa de la urgència, es contracti persones menys capacitades que altres que resten sense feina.
En l’àmbit laboral ens hem oposat sempre, i continuarem oposant-nos, a l’augment de les diferències salarials entre les persones que treballen per l’Ajuntament (tant entre el funcionariat i com entre el personal laboral).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada