dimarts, 10 de maig del 2011

Per un municipi solidari.

Sempre que es debatin posicionaments públics de l’Ajuntament (mocions, adhesions a campanyes...), la CUP votarà en defensa dels drets nacionals i socials dels pobles i de les llibertats individuals i col·lectives. Tot i que alguns cops aquest tipus de mocions poden quedar-se en simples declaracions de caire simbòlic, en altres casos tenen una repercussió clarament positiva: En aquest sentit cal recordar que tot el moviment social generat per les consultes sobre la independència es va iniciar amb l’aprovació d’una moció presentada per l’únic regidor de la CUP a l’ajuntament d’Arenys de Munt.

Des de l’ajuntament s’ha de donar suport a totes aquelles entitats que lluiten contra la pobresa, la marginació, l’analfabetisme i en defensa dels drets humans i, en general, d’una societat més lliure i més justa.

També cal fomentar i donar suport a les diferents campanyes de solidaritat amb els països que, arreu del món, són víctimes de la guerra, l’imperialisme, la fam, els desastres naturals... i amb els pobles que lluiten per la seva llibertat. L’acollida de nens i nenes sahrauís o les brigades a Chiapas o Nicaragua, serien exemples de campanyes en aquesta línia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada