divendres, 20 de maig del 2011

La llista electoral de la CUP de Torà. Qui som?

La llista electoral de la CUP de Torà. Qui som?


IVAN SOLÉ i APARICIO. 33 anys. Ha estudiat magisteri musical a la Universitat de Lleida i la Escuela Nacional de Música de la UNAM (Mèxic DF). Actualment fa de cambrer mentre espera entrar a llistes. Membre de l’Assemblea de la CUP de Torà des dels inicis l'any 1998. Vinculat a diverses entitats de l’Esquerra Independentista, així com a diverses associacions cultural, socials i d’altres àmbits. Va ser regidor de l’Ajuntament de Torà entre els anys 1999 i 2003. Ha col·laborat en diversos projectes de cooperació amb Amèrica Llatina .

JORDI VILASECA i CANTACORPS. 28 anys. Estudiant de ciències de l'activitat física i l'esport a la Universitat de Lleida. Durant molts anys ha treballat d’instal·lador de fontaneria. Vinculat des de sempre al ciclisme comarcal i a diversos moviments socials. Membre de l'Assemblea de la CUP de Torà des del 2007.

MERCÈ GARGANTÉ i SOLÉ. 27 anys. Llicenciada en ciències polítiques i de l'administració, tècnica en salut ambiental, postgraduada en anàlisi i intervenció sòcio-ambiental. A dia d'avui està realitzant un màster de patrimoni cultural i desenvolupament local, compaginant-ho amb feines remunerades de caire temporal pel territori. Forma part de l'Assemblea de la CUP de Torà des del 2007.

RAMON PORTA i FERRAZ. 30 anys. Graduat en Art i Disseny per l’Escola Massana (UAB) i l'escola HDK (Universitat de Göteborg, Suècia). Graduat en Dibuix Publicitari i Disseny Gràfic per l’Escola Superior d'Art i Disseny Llotja (Barcelona). Actualment viu a la vall de Cellers i treballa com a freelance realitzant projectes d'il·lustració i gràfica publicitària per a empreses, associacions i entitats socials i culturals. Membre de l'Assemblea de la CUP de Torà des del 2007.

IMMA NOGUEROLA i SOLÀ. 26 anys. Llicenciada en Biologia per la Universitat de Barcelona. Màster en Ciència i Tecnologia de l'Aigua per la Universitat de Girona. Actualment treballa com a professora associada a la Universitat de Girona i en un Centre Psicopedagògic com a docent. Membre de l'Assemblea de la CUP de Torà des del 2007.

MARC BADIA i MIRAMUNT. 29 anys. Títol d'estudis de grau mitjà en Treballs forestals i conservació del medi natural. Forma part de diferents entitats culturals de la comarca, així com del diables de Sanaüja i de les caramelles d'Ardèvol. Membre del cos de Bombers Voluntaris de Torà.

MIQUEL ALBRICH i CALVO. 34 anys. Enginyer Tècnic Agrícola en Mecanització i Construccions Rurals per l'ETSEA de Lleida. Treballa com a Tècnic Agrícola en el sector carni. Forma part del grup de grallers de Torà com d'altres poblacions. Es presenta com a independent.

ROGER ESTEVE i MAS. 23 anys. Estudiant de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport a la Universitat de Lleida. Vinculat a diverses organitzacions de l'Esquerra Independentista de caràcter  juvenil i estudiantil des de l'any 2007. Forma part de diverses entitats culturals de la comarca, com els geganters de la vila o els diables de Sanaüja. Membre del cos de Bombers Voluntaris de Torà i de l'ADF.

JOSEP ANTONI VILALTA i COLETES. 44 anys. Treballa com a conductor assalariat. Des del 1987 ha militat en diferents organitzacions de l’Esquerra Independentista. Membre de l’Assemblea de la CUP de Torà des de la seva fundació i regidor de l’Ajuntament de Torà des del 1999. Al llarg dels anys ha participat en diferents entitats i campanyes, tant a nivell local com nacional.

JORDI MOLINS i MIRÓ. 29 anys. Ha estudiat de delineant a l'Institut Torrevincens a Lleida. Actualment treballa com a autònom en el sector del transport. Està vinculat a les llistes de la CUP des de 2003. És de Torà de tota la vida.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada